Kargul 1 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Tak jak w temacie, gdzie mam zgłosić swoje roszczenia o zasiłek chorobowy oraz o odszkodowanie z tytułu wypadku przy pracy. Pracodawca zszokowany wypadkiem nie wiedział gdzie się zgłosić, a w poniedziałek chciałbym już ruszyć temat. Proszę o pomoc Odnośnik do odpowiedzi
Marysia80 0 Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Witam serdecznie. Jeżeli chodzi o Twoją sytuację to polecam po prostu znalezienie firmy odszkodowawczej, ale tylko dodam, że takiej, która realnie Ci będzie mogła pomóc. Z własnej doświadczenia wiem, że może to różnie wyglądać. Pozdrawiam bardzo serdecznie i powodzenia w prawidłowym i dobrym działania. Zdrowia! Mam nadzieję, że dasz radę. Odnośnik do odpowiedzi
tomekkoson 0 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Tak jak pisze Marysia80. Musisz znaleźć DOBRĄ firmę odszkodowawczą i oni Ci pomogą rozwiązać spokojnie Twój problem. Trzymam kciuki za to, żeby sprawę udało się załatwić w taki sposób żebyś był zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi
mader 0 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Z tymi firmami to trzeba mimo wszystko uważać, bo można trafić w niezłe bagno. Zanim się na jakąś zdecydujesz zrób dokładne rozpoznanie czy rzeczywiście są Ci w tanie pomóc czy to zwykli naciągacze bo w dzisiejszych czasach takich nie mało. Również życzę powodzenia i mam nadzieje że wszystko uda się załatwić tak jak tego chcesz. Odnośnik do odpowiedzi
wojciechbednarczuk 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 U mnie w firmie gdzie reguły są dosyć jasne takimi kwestiami zajmuje się my. Pomagamy naszym pracownikom w takich procesach, bo dlaczego niby nie? Oni pomagają nam, a my im. Odnośnik do odpowiedzi
tolekbanan 0 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Należy znaleźć dobrą firmę odszkodowawczą. Odnośnik do odpowiedzi
adek1984 1 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Z tego co się orientuję wniosek o zasiłek chorobowy oraz odszkodowanie musisz złożyć bezpośrednio w siedzibie ZUS, któremu podlegasz. Jeżeli zdecydujesz się na powierzenie swojej sprawy firmie odszkodowawczej, spróbuj znaleźć uczciwą, najlepiej z polecenia. Nietrudno niestety trafić na zwykłych naciągaczy. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi