Miki 1 Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam Widziałem, że znaki bezpieczeństwa zmieniły się z wskazanej normy w tytule, na normę PN-EN ISO 7010:2012. Czy to oznacza, że mam obowiązek zmiany w firmie wszystkich znaków bezpieczeństwa, czy też mogę korzystać z obecnych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gothic 4 Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Z tego co się orientuję to możesz korzystać ze starych, nie ma wymogu ich wymienienia, jedynie w przypadku zniszczenia starych kupujesz już te nowe z normą PN-EN ISO 7010:2012 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ITprofi 3 Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Możesz korzystać z tych starych, nie musisz od razu ich wymieniać na nowe. Stare też są prawnie obowiązujące, więc możesz z nich skutecznie korzystać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Franek 0 Napisano 6 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2016 Stare też dalej obowiązują wiec możesz z nich spokojnie korzystać i spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tolekbanan 0 Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2016 Można wciąż korzystać ze starych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi