andrzej123 0 Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Czy musze wymieniać znaki PN na ISO? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Leon 0 Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Z tego co znalazłem w internecie to nie ma takiego obowiązku, zaznaczam jednak, że mogę się mylić bo specem od tego tematu nie jestem. Trzeba je tylko wymieniać kiedy jest okazja, to znaczy w momencie kiedy stary się uszkodzi, zniszczy wtedy już kupujemy ten który spełnia normy ISO. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Omen 0 Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Czyli jak ich nie zniszczymy to nie trzeba kupować nowych! Hehehe, no nieźle, kolejny przykład jakie mamy pokręcone przepisy... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miki 1 Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Nie ma norm ISO i norm PN - to wszystko są Polskie Normy (skrót PN) - ISO to dalszy ciąg określonej normy np: PN-EN ISO 7010:2012. Teraz masz obowiązek dostosować się do normy PN-EN ISO 7010:2012 oraz PN-ISO 3864-1 - to są wszystkie normy, które związane są z ewakuacją. Zmienić możesz co najwyżej stare na nowe, ale nie masz takiego obowiązku. Stare też mogę być teraz stosowane. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tolekbanan 0 Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2016 Nie jest to wymagane. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi