Telefix 1 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Dzień dobry, jaka jest średnia cena za stworzenie obu tych dokumentów? Ostatnia kancelaria proponowała mi 1000zł. Może taniej jest powołać ABI, czy ewentualnie jakieś gotowe wzory za 300-400zł z allegro? Odnośnik do odpowiedzi
Nemo 0 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Na oferii wstawiłem kiedyś ogłoszenie, aby stworzono dla mnie politykę bezpieczeństwa oraz instrukcję zarządzania systemem informatycznym. Najtaniej ktoś oferował stworzenie tych dokumentów za 400 zł, a najdrożej za 2500. Jest dość duży rozstrzał, przede wszystkim gdy idzie o doświadczenie określonych osób. Zajmują się tym zarówno duże kancelarie, jak i też osoby, które dopiero co skończyły studia prawnicze, albo nawet nie mają nic wspólnego z prawem Odnośnik do odpowiedzi
Marco 0 Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Tak jak wspomniał powyższy użytkownik ceny są bardzo zróżnicowane. Warto skorzystać z usług kogoś, kto ma duże, udokumentowane doświadczenie. Ma się wówczas pewność, że nie mamy do czynienia z totalnym laikiem. Z pewnością znajdziesz odpowiednią osobę lub kancelarię, która przygotuje to sumiennie i rzetelnie. Odnośnik do odpowiedzi
Kargul 1 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Wiele firm w tym zakresie naciąga po prostu na kasę (nie mając żadnego pojęcia o ochronie danych osobowych, a tym bardziej wdrażania tych dokumentów). Dlatego nie polecam interesować się ceną, a zwracać uwagę na praktyczne umiejętności określonej osoby tj. wykonane projekty dla firm, szkolenia etc. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Października 2016 Share Napisano 4 Października 2016 Skoro już padło takie zapytanie, to zachęcamy, by sprawdzić nasz cennik usług GIODO Odnośnik do odpowiedzi
AlicjaP 0 Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Cytat Skoro już padło takie zapytanie, to zachęcamy, by sprawdzić nasz cennik usług GIODO Te ceny to są już z VAT? Można prosić o jakieś portofolio, więcej informacji o osobie, która tworzy politykę bezpieczeństwa lub instrukcję zarządzania systemem informatycznym? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Proszę bardzo. Wszystkie informacje znajdziesz tutaj: Dział GIODO Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi