Skocz do zawartości

Bezpieczeństwo Klienta


MABO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Pracodawca otwiera lokal gastronomiczny w którym będzie można kupić gotowe danie obiadowe w opakowaniu plastikowym, po czym klient po zakupie  będzie miał możliwość podgrzania porcji obiadowej w kuchence mikrofalowej i spożycia na miejscu ( kuchenki mikrofalowe - sztuk 12 będą zamontowane w witrynie)
Moje pytanie brzmi, jakie trzeba spełnić procedury bezpieczeństwa względem używania kuchenek mikrofalowych przez klienta, pracownika można przeszkolić z zakresu BHP, zapoznać z instrukcją BHP a co w takim przypadku???

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...