Agata 188 0 Napisano 15 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2021 Mam w firmie pracownika, który miał robione badania w 2018 roku na stanowisku administracyjno-biurowym w naszej firmie. To orzeczenie było ważne do 31 sierpnia tego roku. Z tego co zauważyłam w aktach jest drugie orzeczenie lekarskie z, którego wynika ,że pracownik w 2019 roku był zatrudniony w innej firmie na stanowisku asystent do spraw księgowości i tam otrzymał orzeczenie lekarskie ważne do marca 2022 roku. W poprzednim roku pracownik wrócił do naszej firmy na stanowisko biurowe. Sądzę, że zadania i warunki pracy na tych stanowiskach były podobne. Zaznaczę jestem poczatkującym BHPowcem i pracuje w firmie niedługo zastępując inną osobę odpowiedzialną za BHP ale dział kadr prosi mnie o wyprostowanie właśnie takich kwestii. Które orzeczenie lekarskie mam brać pod uwagę? Czy to z naszej firmy ważne do sierpnia czy to z drugiej ważne do marca? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi