Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia

  • Kod: 01C01005
  • Dostępność: Towar na magazynie Towar na magazynie
  • Producent: BHPEX
  • Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
  • 12,00 zł cena netto | 14,76 zł brutto
Wersja elektroniczna
Nr artykułu
Rozmiar
Luminacja
Cena netto
Cena brutto
Ilość sztuk
Dodaj produkt

01C01005DJEE
21 x 29,7
---
15,00 zł
18,45 zł

Wersja planszowa
Nr artykułu
Rozmiar
Luminacja
Cena netto
Cena brutto
Ilość sztuk
Dodaj produkt

01C01005DJLN
21 x 29,7
Nieświecący
12,00 zł
14,76 zł

Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia opracowana została przez Audytora Wewnętrznego Systemu HACCP oraz Menedżera Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności w naszym zakładzie. Kupując powyższą instrukcję jesteście Państwo pewni, że spełnia ona obowiązujące w tym zakresie prawo i normy oraz zalecenia Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia stanowi element systemu bezpieczeństwa żywności w zakładzie produkcji, przetwórstwa oraz obrotu żywności bez względu na wielkość przedsiębiorstwa i rodzaj prowadzonej działalności.

Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia dostępna jest w naszym sklepie w dwóch wersjach:

  • Planszowej - gotowej do zawieszenia, która na odwrocie posiada 4 tzw. "przylepce" mocujące np. na ścianie.
  • Elektronicznej - którą otrzymasz na adres email z możliwością drukowania dowolną ilość razy.
kontakt
baza wiedzy
Opinie klientów:
Newsletter:
BHPEX Copyright © All rights reserved | Korzystanie ze sklepu oznacza akceptację regulaminu.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Zgodnie z Polityką Cookies możesz określić warunki ich przechowywania lub dostępu.